Site-ul meu
filme online 3D HD ONLINE GRATIS www.filmenet.ucoz.com
Sâmbătă, 2018-06-23,   6:41 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS
Acasă » Fişiere » Biografic

Intrări în categorie: 16
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Pelicula redă povestea vieții marelui violonist și compozitor italian Niccolò Paganini, a cărui faimă a atins apogeul la începutul secolului al 19-lea.

 
scrin
Рейтинг:5.0
The Devil’s Violinist (2013) – filme online

Chris Cole (Mark Wahlberg) s-a născut să fie star rock. La prima vedere e un individ insignifiant cu o slujbă insignifiantă, dar visurile lui sunt ambiţioase. Iar în ziua în care, din întâmplare, are ocazia să urce pe scenă şi să arate ce poate (în cazul lui, să imite un celebru solist metalist), Chris electrizează mulţimea. Apoi, trupa pe care o venerează îi propune să fie solist vocal, iar Chris se trezeşte propulsat brusc din anonimat la statutul de star rock. La început, se lasă dus de val, fascinat de adoraţia mulţimii dezlănţuite de fani şi groupies, de “jucăriile” scumpe şi de privilegiile celebrităţii. E tot ce-şi putea dori mai mult, să fie un rocker adevărat. Dar în noua lui viaţă scena e ocupată de oameni noi, cu obiceiuri noi, iar cei care îl susţinuseră până atunci rămân rătăciţi şi uitaţi prin culise. Aşa se întâmplă cu părinţii, cu prietenii şi cu iubita lui, Emily (Jennifer Aniston), care până la urma decide să îşi vadă de viaţa ei. După o vreme, mirajul statutului de star începe să-şi arate şi efectele secundare, cu care mulţi trăiesc bine-mersi, dar Chris începe să se întrebe ce îşi doreşte de la viaţă cu adevărat.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Rock Star (2001) – filme online

Un băiat abandonat este ademenit în SUA și atras în umbra unui tată periculos. Inspirat de evenimente reale care au dus la atacurile “lunetiştilor din Beltway” în anul 2002.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Blue Caprice (2013) – filme online

The Invisible Woman, de Ralph Fiennes (al cărui Coriolan a avut premiera la Berlin în 2011), este povestea amantei secrete a scriitorului Charles Dickens.

 
scrin
Рейтинг:5.0
The Invisible Woman (2013) – filme online

Fără îndoială, Ioana d’Arc a fost una dintre cele mai captivante şi mai misterioase personalităţi din istorie. Figura ei a rămas un simbol peste secole, mereu plină de semnificaţii, dar fără a-şi revela niciodată întrutotul misterul. Un lucru e sigur: o fată de nici 19 ani a schimbat în Evul Mediu istoria unei ţări. Spiritul ei a rămas viu secole de-a rândul după ce trupul i-a fost ars pe rug.

 
scrin
Рейтинг:4.0
The Messenger: The Story of Joan of Arc – Ioana D’Arc (1999) – filme online

Biografia Camillei Claudel, sora scriitorului Paul Claudel. Entuziasmul ei îl impresionează pe deja celebrul pictor Auguste Rodin. O angajează ca asistentă personală, iar la puţin timp fata începe să sculpteze. Va deveni şi amanta lui. Dar la un moment dat, femeia îşi va dori să iasă din umbra faimosului pictor.


   scrin
   Рейтинг:5.0
   Camille Claudel (1988) – filme online

   Filmul ne prezintă cum povestea lui George Mallory, primul om care a urcat pe Everest, se intersectează cu povestea alpinistului Conrad Anker. Acesta îl găseşte pe Mallory congelat, 75 de ani mai târziu. Este un film despre expediţia în care Mallory şi Irvine au dispărut pe Everest în 1924. Filmat în 2007, în timpul unei expediţii pe acoperişul lumii, îi vom găsi pe Conrad Ankerdans în rolul lui Mallory şi pe Leo Houlding în cel al lui Irvine. Cei doi alpinişti au folosit pentru reconstituirea îmbrăcăminţii şi a echipamentelor din anul 1924.

     scrin
     Рейтинг:5.0
     The Wildest Dream (2010) – filme online
     După „Bandele din New York", „Cârtiţa", „Aviatorul" şi „Shutter Island", echipa de succes Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane cu un nou film fenomen, o comedie… criminală: „Lupul de pe Wall Street". Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă. Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proşti. Martin Scorsese îl prezintă pe Leonardo DiCaprio, alături de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau în „Lupul de pe Wall Street". Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebună, la erotism şi policier plin de suspans. Din 10 ianuarie în cinematografele din România. Distribuit de MediaPro Distribution. scrin
     Рейтинг:5.0
     The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street (2013) – filme online
     Subiectul se bazează pe o serie de desene animate celebre, aparţinând lui Bang Hak-ki, avându-l în prim plan pe Choi Bae-dal (1922-1994), un personaj adevărat care s-a stabilit în Japonia şi a inventat o nouă tehnică de arte marţiale, numită "Kyokushin Karate”. Filmul înfăţişază povestea tânărului Bae-dal care se înrolează într-o şcoală de aviaţie japoneză, dar descoperă că face parte de fapt dintr-un program de Kamikaze. Fiind iniţiat în arta luptei de către mentorul sau, Bum-soo, tânărul îşi înfruntă instructorul (Kato). Dar, după ce profesorul şi prietenul său, Bum-soo, este ucis în mod brutal, lucrurile iau o cu totul alta turnură. scrin
     Рейтинг:5.0
     Fighter in The Wind – Luptător în bătaia vântului (2004) – filme online
     Bonnie si Clyde (2013) - Filme Noi cu: Emile Hirsch, Holliday Grainger, Sarah Hyland.Based on the true story of Clyde Barrow, a charismatic convicted armed robber who sweeps Bonnie Parker, an impressionable, petite, small-town waitress, off her feet, and the two embark on one one of most infamous bank-robbing sprees in history. scrin
     Рейтинг:4.1
     BONNIE SI CLYDE (2013)
     1-10 11-16
     Try it YourselfCreaţi un website gratuit prin uCoz