Site-ul meu
filme online 3D HD ONLINE GRATIS www.filmenet.ucoz.com
Sâmbătă, 2018-06-23,   6:42 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS
Acasă » Fişiere » Mister

Intrări în categorie: 52
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Intr-o zi aparent linistita, intr-un cartier rezidential, Pedro Chazarreta este gasit mort in proprietatea sa luxoasa. Vestea mortii sale se raspandeste rapid. Chazarreta era un om de afaceri bogat dar si principalul suspect in cazul mortii sotiei sale. Cunoscutul ziar El Tribuno face apel la cunoscuta Nurit Iscar poreclita Betibu, un fost detectiv sa scrie cateva articole pe aceasta tema. Inglodata in datorii, Nurit accepta oferta si incepe sa investigheze. Cine l-a ucis pe Chazarreta? Este moarte acestuia legata de cea a sotiei?.www.filmenet.ucoz.com

scrin
Рейтинг:5.0
betibu-un-caz-dificil-2014

Pe o insulă îndepărtată, FBI are un program de pregătire pentru divizia lor de psihologi criminalişti, care se numeşte “Minte ucigaşă” (Mindhunters), folosiţi pentru a prinde ucigaşii în serie.
Cu toate astea, antrenamentul eşuează, atunci când un grup de şapte agenţi descoperă că unul dintre ei este un criminal în serie şi şi-a pus în gând să-i ucidă pe ceilalţi. Pot cei puţini care au rămas să-şi dea seama la timp cine este ucigaşul?

scrin
Рейтинг:4.7
Mindhunters – Minţi ucigătoare (2004) – filme online

Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor şi lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o extraordinară inventivitate pentru a înclina balanţa în favoarea sa: lupta devine personală şi disperată când antagonistul îi răpeşte soţia (Keira Knightley).

scrin
Рейтинг:5.0
Jack Ryan: Shadow Recruit – Jack Ryan: Agentul din umbră (2014) – filme online

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Winter’s Tale – Poveste de iarnă (2014) – filme online

O familie se mută într-o casă nouă, care cu mult timp în urmă a fost lovită de o tragedie. Adolescentul familiei, după întâlnirea cu un vecin misterios, încep să experimenteze cu un radio vechi din pod și sunt în căutare de a comunica cu cei morți, care dezlănțuie teroare…

 
scrin
Рейтинг:5.0
Haunt (2013) – filme online

Un adolescent crescut şi educat într-un mic orăşel din Texas, de bunicii săi, total izolat, fără prieteni sau colegi de şcoală, deosebit de inteligent, suferă de albinism: piele albă, ochi aproape roz, absenţa părului. Corpul său produce efecte ciudate în relaţia cu electricitatea, radioul şi televizorul se opresc, iar în timpul unei furtuni cu fulgere, el seamănă cu un obiect luminos ce vibrează continuu. Odată cu moartea bunicilor, băiatul este trimis într-o instituţie locală, alături de alţi tineri. Aici însă adaptarea lui este imposibilă, căci oamenii obişnuiţi îi acceptă cu greu pe toţi cei ce sunt altfel. O magică pledoarie cinematografică în favoarea ideii de toleranţă.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Powder (1995) – filme online

Arnold Schwarzenegger şi Vanessa Williams sunt capetele de afiş ale acestui film în care primul joacă rolul lui John Kruger, agent de elită în cadrul Programului Federal de Protecţie a Martorilor. El are misiunea de a o proteja pe Lee Culin după ce aceasta descoperă din întâmplare în instituţia sa un plan secret de livrare a unei arme ultrasofisticate. Tensiunea şi pericolul sunt cu atât mai mari cu cât martora este ameninţată de persoane chiar din interiorul guvernului.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Eraser (1996) – filme online

O femeie posedată odată de către o entitate misterioasă descoperă un secret șocant despre trecutul ei și trebuie să facă față demonului care este ascuns în interiorul ei.

 
scrin
Рейтинг:3.0
The Appearing (2014) – filme online

Regizorul a două filme de Oscar, Rainman şi Bugsy, Barry Levinson dă din nou lovitura cu acest science-fiction de nota zece care are în distribuţie un trident de excepţie: Dustin Hoffman, Sharon Stone şi Samuel L. Jackson. Ecranizare a cărţii omonime a cunoscutului Michael Crichton, Sfera este un film în care efectele speciale concurează prestaţiile deosebit de convingătoare ale celor trei protagonişti.
În mijlocul Pacificului, la 300 metri adâncime, descoperirea unui obiect ale cărui origini şi structură sunt necunoscute pune pe jar Guvernul SUA. O echipă de oameni de ştiinţă este trimisă în expediţie pentru a explora ceea ce se va dovedi a fi o misterioasă navă spaţială. Psihologul Norman Goodman (Dustin Hoffman), biochimistul Beth Halperin (Sharon Stone) şi matematicianul Harry Adams (Samuel L. Jackson) descoperă în interiorul epavei scufundate o enormă şi enigmatică sferă. Străduindu-se să afle motivul existenţei şi funcţiunile acestei sfere, cei trei cercetători îşi dau seama că le-a fost întrerupt orice contact cu suprafaţa. Presiunea devine insuportabilă, fiecare începând să-şi exteriorizeze teama şi unul câte unul încep să se duşmănească. Sfera este mai mult decât arată. Ea poate citi gândurile şi poate cunoaşte temerile oamenilor. Când comportamentele celor trei încep să devină psihotice, un lucru devine clar: sfera este de provenienţă extraterestră. Din acest moment se instaurează teroarea.

scrin
Рейтинг:5.0
Sphere – Sfera (1998) – filme online

Nymphomaniac este epopeea erotică a unei femei al cărei traseu, de la naştere şi până la vârsta de 50 de ani, ne este povestit de personajul principal, Joe, cea care şi-a pus diagnosticul de “nimfomană”.

În după-amiaza unei ierni geroase, bătrânul dar încă şarmantul burlac Seligman o descoperă pe Joe bătută şi prăbuşită pe o alee lăturalnică. O ia acasă şi îi îngrijeşte rănile, în timp ce încearcă să afle câte ceva despre viaţa ei. Seligman este cel care, vreme de opt capitole, îi ascultă povestea cea complicată şi înţesată de interjecţii a “nimfomanei” Joe.

IM-18 INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

scrin
Рейтинг:5.0
Nymphomaniac: Volume II – Nimfomana Vol. II (2014) -filme online
1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-52
Try it YourselfCreaţi un website gratuit prin uCoz