Site-ul meu
filme online 3D HD ONLINE GRATIS www.filmenet.ucoz.com
Sâmbătă, 2018-06-23,   6:40 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS
Acasă » Fişiere » Romantic

Intrări în categorie: 62
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 ... 6 7 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

În atmosfera de solitudine romantică din Detroit și din Tanger, un muzician underground profund deprimat din cauza drumului pe care a apucat-o omenirea, își regăsește amanta, o femeie puternică și enigmatică. Istoria lor de dragoste durează de cel puțin câteva secole, însă idila lor reaprinsă e perturbată de sosirea surorii amantei, o femeie pe cât de extravagantă pe atât de incontrolabilă.

scrin
Рейтинг:5.0
Only Lovers Left Alive – Îndrăgostiţii mor ultimii (2013) – filme online

Chiar înainte de nuntă, o tânără orășeană se trezește răpită de o gașcă și bineînțeles cererea de răscumpărare nu întârzie să apară.
Dar, oadată cu trecerea timpului, fata începe să dezvolte o legătură bizară cu unul dintre răpitori…

scrin
Рейтинг:5.0
Highway (2014) – filme online

În spumoasa comedie romantică Spune ce-ai făcut azi noapte, patru tineri din Los Angeles se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii amoroase din ziua de azi. Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlneşte pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă şi isteaţă, care e la fel de timidă ca şi el când vine vorba de relaţii amoroase. Când chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar în pat în chiar seara aceea …apoi în seara următoare… şi apoi în altă seară.

Deşi au fost descurajaţi şi avertizaţi de Bernie şi de cea mai bună prietenă a lui Debbie, Joan (Regina Hall), Dan şi Debbie încearcă să-şi construiască o viaţă de cuplu. Ceea ce află în curând cei doi îndrăgostiţi este că în ciuda bunelor intenţii şi a sentimentelor adevărate pe care le nutresc unul pentru celălalt, povestea lor de atracţie spontană şi veritabilă va cădea curând în cursele înşirate pe drumul vieţii de cuplu şi al monogamiei.

Printre partide de sex şi dialoguri care compară vorbe de genul “hey, baby” cu “şi tu, ce ai făcut azi?,” sau aranjamente de vacanţă , ca să nu uităm de dezbaterile şi implicaţiile pe care le aduce un animal de companie — Spune ce-ai făcut azi noapte pune sub lupă relaţiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie –plină de umor, romantică şi extrem de antrenantă – asupra vieţii de cuplu.

O versiune nouă a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi şi Elizabeth Perkins, actualul Spune ce-ai făcut azi noapte îi urmăreşte pe tinerii protagonişti pe drumul de la bar şi până în dormitor şi apoi în lumea reală, unde toate cuplurile sunt puse la încercare.

Rating:
N-15 NERECOMANDAT SUB 15 ANI

scrin
Рейтинг:4.0
About Last Night – Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte! (2014) – filme online

Tarzan (2013) - Filme Noi Online cu: Kellan Lutz, Spencer Locke.Un grup de maimute curioase îl adopta pe micul Tarzan, singurul supravietuitor al unui accident aviatic. Baietelul creste alaturi de animalele salbatice, învata sa se comporte asemenea lor si uita de existenta sau normele sociale ale oamenilor. 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa si curajoasa Jane Porter, de care se îndragosteste imediat. Însa curând el va întelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate sa se teama de oameni: ca sa-si salveze familia si femeia iubita, Tarzan va trebui sa se foloseasca atât de atuurile dobândite în jungla, cât si de cele mostenite de la adevaratii sai parinti.

scrin
Рейтинг:0.0
TARZAN 2013 ONLINE

Love.net urmărește în paralel mai multe povești ale unor oameni care fie încearcă să își schimbe viețile, fie utilizează internetul doar pentru a se distra.

 
scrin
Рейтинг:5.0
love net online

LEGEA TĂCERII este o dramă a cărei acţiune e plasată în vastele ateliere de reparaţii ale metroului newyorkez. După ce a stat la închisoare plătind pentru nişte prieteni, Leo Handler (Mark Wahlberg) nu-şi doreşte decât o viaţă cuminte. Aşa că, se îndreaptă spre singurul loc în care, crede el, va fi în siguranţă – acasă. Se angajează la unchiul său Frank (James Caan), un om influent, cu relaţii foarte sus puse şi îi regăseşte pe vechiul său prieten Willie Guttierez (Joaquin Phoenix) şi pe iubita acestuia, Erica (Charlize Theron). Dar în atelierele metroului, unde unchiul e cel ce trage sforile, numai în siguranţă nu se trăieşte. Fără să-şi dea seama, Leo intra într-o lume a sabotajelor, a tăcerilor cumpărate şi chiar a crimei. Iar secretul pe care îl descoperă îl va face să fie vânat de cea mai crudă familie din oraş … a sa proprie. El va trebui ca, în numele dreptăţii, să facă tot ce-i stă în puteri ca să îi biruie.

Din distribuţie mai fac parte Faye Dunaway, în rolul Kitty Olchin, mătuşa lui Leo, şi Ellen Burstyn, în rolul Val, mama lui Leo şi sora lui Kitty.

LEGEA TĂCERII, realizat de James Gray (Dezmoşteniţii din Little Odessa) şi scris de Gray în colaborare cu Matt Reeves (regizor al filmului The Pallbearer/Adio, drag prieten, coautor al serialului Felicity) este drama contemporană a supravieţuirii într-o lume unde graniţele dintre iubire, loialitate şi trădare nu mai sunt clare.

Filmul reuneşte echipa de producători de la Dezmoşteniţii din Little Odessa: Paul Webster, Nick Wechsler şi Kerry Orent.

scrin
Рейтинг:5.0
The Yards – Legea tăcerii

În China străveche, două regate rivale se luptă pentru dominaţia supremă. Pe câmpul de luptă, un rege pe moarte îi cere fiicei lui, prinţesa Fei-Er, să preia conducerea şi să apere regatul cu ajutorul generalului Xue-Hu. Aspirând la tronul regatului, vărul lui Fei-Er, Wu Ba, trimite asasini să o omoare pe prinţesă. Un bărbat misterios numit Duan Lan-Quan reuşeşte să o salveze pe prinţesă şi cei doi se îndrăgostesc. Fei-Er trebuie să aleagă între visul ei de a fugi cu Duan şi datoria de a salva regatul.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Jiang shan mei ren – Frumoasa împărăteasă (2008) – filme online

Gemma părăseşte apartamentul confortabil pe care îl ocupă în Roma pentru a călători spre Sarajevo în compania fiului său Pietro şi pentru a vizita o expoziţie ce comemorează victimele războiului bosniac, printre care şi soţul ei Diego. Cu 16 ani în urmă, Gemma a reuşit să fugă împreună cu băiatul ei din oraşul bosniac aflat sub cel mai îndelungat asediu din istorie, dar Diego a rămas în urmă şi a fost ucis, femeia propunându-şi să facă această călătorie nu numai pentru a reface relaţia tensionată cu Pietro, dar şi pentru a se confrunta cu amintirile dureroase din trecut.
Gemma l-a cunoscut pe Diego în anii ’80, pe vremea când era studentă şi se afla în vizită la Sarajevo, după ce au depăşit o mulţime de obstacole, cei doi tineri trăind o pasioanală poveste de dragoste şi găsindu-şi pentru o scurtă perioadă fericirea unul în braţele celuilalt. Deşi îşi doreau cu disperare copii, Gemma era sterilă, aşa că a împins-o pe tânăra şi frumoasa muziciană Aska în patul lui Diego pentru a o folosi pe post de mamă-surogat, doar pentru a fi ulterior măcinată de gelozie şi sentimente de culpabilitate. Revelaţia ce o aşteaptă pe Gemma la Sarajevo o va forţa să înţeleagă proporţiile pierderii pe care a suferit-o, ororile reale ale războiului şi puterea vindecătoare a iubirii.

scrin
Рейтинг:5.0
Venuto al mondo – Născut din nou (2012) – filme online

O relație complicată se dezvoltă între un bărbat și o femeie după ce s-au căsătorit și au dat naștere la un copil.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Shaadi Ke Side Effects (2014) – filme online

The Invisible Woman, de Ralph Fiennes (al cărui Coriolan a avut premiera la Berlin în 2011), este povestea amantei secrete a scriitorului Charles Dickens.

 
scrin
Рейтинг:5.0
The Invisible Woman (2013) – filme online
1-10 11-20 21-30 ... 51-60 61-62
Try it YourselfCreaţi un website gratuit prin uCoz