Site-ul meu
filme online 3D HD ONLINE GRATIS www.filmenet.ucoz.com
Sâmbătă, 2018-06-23,   6:43 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS
Acasă » Fişiere » Dragoste

Intrări în categorie: 51
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

UN EROU VA RĂSĂRI
CE FACEM ÎN VIAŢĂ POATE INTRA ÎN ISTORIE

Au trecut patru decade de când carele de luptă alergau şi săbiile străluceau pe marele ecran în drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândeşte să se întoarcă acasă, la soţia şi la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.
Invidios pe Maximus, moştenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuţia să şi a familie sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav şi este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenţia de a răzbuna uciderea soţiei şi a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învăţat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voinţa poporului, şi ştie că se poate revanşa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

scrin
Рейтинг:0.0
Gladiator – Gladiatorul

Tarzan (2013) - Filme Noi Online cu: Kellan Lutz, Spencer Locke.Un grup de maimute curioase îl adopta pe micul Tarzan, singurul supravietuitor al unui accident aviatic. Baietelul creste alaturi de animalele salbatice, învata sa se comporte asemenea lor si uita de existenta sau normele sociale ale oamenilor. 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa si curajoasa Jane Porter, de care se îndragosteste imediat. Însa curând el va întelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate sa se teama de oameni: ca sa-si salveze familia si femeia iubita, Tarzan va trebui sa se foloseasca atât de atuurile dobândite în jungla, cât si de cele mostenite de la adevaratii sai parinti.

scrin
Рейтинг:0.0
TARZAN 2013 ONLINE

O relație complicată se dezvoltă între un bărbat și o femeie după ce s-au căsătorit și au dat naștere la un copil.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Shaadi Ke Side Effects (2014) – filme online

Plasat în America zilelor noastre, Dragoste şi fum este un musical contemporan, o comedie neagră şi pasională care spune povestea unui om aflat între adulter şi mântuire. Nick Murder (James Gandolfini) este prins între mustrările infidelităţii şi fascinaţia sa faţă de seducătoarea roşcată Tula (Kate Winslet).
Dar, graţie unei răsturnări de situaţie, Nick realizează suferinţa pe care a pricinuit-o familiei sale şi redescoperă valoarea esenţială a respectului şi iubirii pentru soţia sa, Kitty (Susan Sarandon).

scrin
Рейтинг:5.0
Romance & Cigarettes – Dragoste şi fum (2005) – filme online

O poveste de dragoste, epică, între o fată pământeancă și un băiat extraterestru care bineînțeles este înțesată cu multe peripeții…

scrin
Рейтинг:5.0
Star-Crossed (2014) Serial TV – Sezonul 01

Nikhil locuieşte într-un orăşel de provincie şi este mulţumit de viaţa lui simplă, până când prietena lui, Neha, îi spune că dacă vrea să se căsătorească cu ea, trebuie să se mute într-un oraş mare. În ciuda refuzului lui Nikhil, Neha pleacă la Mumbai pentru a-şi construi o carieră. Nikhil o urmează cu speranţa de a o convinge să se întoarcă, dar acolo întâlneşte alte tentaţii: Shagun şi Sara. Nikhil este atras de cele trei femei din viaţa lui, dar pe care o iubeşte cu adevărat?

 
scrin
Рейтинг:3.5
Dil Maange More!!! – Piei ispită (2004) – filme online

Hong Jong-du este eliberat din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă în locul fratelui său pentru un accident de mașină produs de acesta, soldat cu moartea victimei. Întors acasă, e primit cu reticență de familie, cei doi frați si mama lui, însă e ajutat de ei să se angajeze într-un atelier mecanic și să-și continue viața. Într-o zi bate la ușa victimei accidentului de mașină și îi cunoaște pe copiii decedatului, un bărbat care locuiește cu soția lui, și sora acestuia, Gong-Ju o fată handicapată aflată în îngrijirea familiei. Nevoia de afecțiune și de atenție a lui Hong Jong-du și Gong-Ju se concretizează într-o relație bizară, imposibil de înțeles și de acceptat de cei din jur, cu consecințe dramatice pentru cei implicați.

 
scrin
Рейтинг:5.0
Oasis (2002) – filme omline

La scurt timp după căsătorie, Raj (Salman Khan) şi Priya (Rani Mukherji) află că vor avea un copil. Bucuria lor însă se transformă în tristeţe atunci când Priya pierde sarcina şi află că nu mai poate avea copii. În aceste condiţii, cuplul se gândeşte să apeleze la o mamă purtătoare. În timpul unei călătorii de afaceri, Raj găseşte femeia dispusă să accepte condiţiile lor, numai că există două probleme: ea este prostituată şi se va îndrăgosti de Raj…


   scrin
   Рейтинг:5.0
   Chori Chori Chupke Chupke – Mamă cu orice preț (2001) – filme online

   Vada Sultenfuss, o adolescentă obsedată de moarte, se înscrie la cursurile de vară pentru a-şi impresiona profesorul de literatură, de care este îndrăgostită în secret. Tatăl ei conduce o firmă de pompe funebre şi apelează la serviciile unei experte în makeup, Sally, de care ulterior se îndrăgosteşte. Pentru că situaţia nu este pe placul ei, Vada face tot ce îi stă în putere pentru a-i despărţi.


     scrin
     Рейтинг:5.0
     My Girl – Primul sărut (1991) – filme online

     Dragostea apare brusc, atunci când un magnat chipes si singur (Grant) si o femeie frumoasã, cu o slujbã (Day), se întâlnesc la un colt de stradã, lângã o bãltoacã. El e încântat de manierele ei de provincie, ea e captivatã de gesturile sale romantice, rafinate. Dar când vine vorba de cãsãtorie, ei au pãreri cu totul diferite. Ea o vrea, el nu! Urmeazã un joc de-a soarecele si pisica, fiecare încercând sã-l câstige pe celãlalt, totul având rezultate hilare si cuceritoare

     scrin
     Рейтинг:0.0
     That Touch of Mink – Se marită Cathy? (1962) – filme online
     1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-51
     Try it YourselfCreaţi un website gratuit prin uCoz