Site-ul meu
filme online 3D HD ONLINE GRATIS www.filmenet.ucoz.com
Sâmbătă, 2018-06-23,   6:45 PM   Bine aţi venit, Vizitator | RSS
Acasă » Fişiere » Seriale

Intrări în categorie: 28
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

În timp ce în Palermo se duce un război ascuns între două familii ale mafiei pentru a prelua conducerea, două femei se întorc în oraş. Prima este Claudia Mareş, şef adjunct al poliţiei, chemată pentru a se alătura brigăzii antimafie, condusă de Stefano Lauria. A doua este Rosy Abate, membră al unui vechi clan mafiot, care se întoarce în Palermo după o lungă şedere în SUA, pentru a se căsători.

Chair şi după asasinarea brutală a lui Lauria, brigada va începe încet-încet să înţeleagă noile dinamici ale famiilor mafiote, scopurile şi modul de operare. Dar aceasta nu mai este “era mesajelor scrise”, care trec din mână în mână. Se folosesc mesaje codate, sateliţi şi tehnici de spionaj sofisticate. Echipa va descoperi că este un război de durată, iar pericolul poate să vină chiar din interior.

scrin
Рейтинг:0.0
Squadra antimafia – Palermo oggi – Brigada antimafia (2009) Serial TV – Sezonul 05

Suntem în Roma anului 1958, anul care amintește de Legea Merlin, care marchează sfârșitul bordelurilor. Anna (Asia Argento) e o frumoasă şi determinată prostituată care e pe cale să-şi schimbe viaţa: în curând va pleca din cazinoul unde lucra pentru a se căsători cu al său iubit (Gabriel Garko), un hoţ abil cu suflet nobil care intenţionează să abandoneze viaţa de tâlhar după un ultim jaf de proporţii într-o bancă…

 
scrin
Рейтинг:5.0
Sangue caldo (2011) – Miniserie TV

Această serie se concentrează pe originea vampirilor așa-numiții ”Originarii” care acum 300 ani au ajutat la construcția New Orleans-ului și se vrea un fel de ”începuturi” al serialului deja de succes ”Vampire Diaries”.

scrin
Рейтинг:0.0
The Originals (2013) Serial TV – Sezonul 01

ntr-un viitor distopic, în anul 2077, guvernele au căzut şi marile corporaţii au preluat controlul. Folosind o forţă de securitate numită “Serviciul de protecţie”, acestea restrâng sistematic drepturile populaţiei.
Grupul terorist Liber8 luptă împotriva regimului, distrugând şi ucigând mii de oameni zilnic. Liderii au fost în cele din urmă capturaţi. În ziua în care aceştia sunt trimişi spre a fi executaţi, Liber8 reuşeşte să le trimită în închisoare o maşină a timpului care îi trimite înapoi în 2012.
Agentul de Kiera Cameron este, de asemenea, printr-un accident, trimisă în trecut, şi acum trebuie să coopereze cu geniul precoce Alec Sadler pentru a salva viitorul.

scrin
Рейтинг:5.0
Continuum (2012) Serial TV – Sezonul 03

: Game of Thrones - Urzeala Tronurilor Sezonul 4 - Seriale Traduse cu: Isaac Hempstead Wright, Charles Dance, Mark Addy, Sean Bean.Într-un tarâm în care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, belelele pândesc la tot pasul. Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pâna în nordul înghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de întuneric, doua puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a soarecele si pisica, al carui scop e controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros. În timp ce tradarile, poftele carnale, intrigile si fortele supranaturale zguduie cele patru colturi ale regatelor, sângeroasa lupta pentru tronul de fier va avea consecinte neprevazute.

scrin
Рейтинг:5.0
GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR SEZONUL 4

O poveste de dragoste, epică, între o fată pământeancă și un băiat extraterestru care bineînțeles este înțesată cu multe peripeții…

scrin
Рейтинг:5.0
Star-Crossed (2014) Serial TV – Sezonul 01

House of Cards este o dramă politică americană care se bazează pe romanul cu acelaşi nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres care, după ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat.
Claire Underwood, soţia lui Frank, conduce organizaţia non-profit “Apă curată” şi de multe ori se amestecă în jocurile politice pe care acesta le iniţiază.
Zoe Barnes, reporter la Washington Herald (mai târziu Slugline), disperată după subiecte incendiare, face o înţelegere cu Frank pentru a primi informaţii privilegiate.
De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reuşeşte să-şi facă o sumedenie de “prieteni”, utilizând toate mijloacele, inclusiv şantajul, dar în aceeaşi măsură şi nenumăraţi duşmani.

scrin
Рейтинг:5.0
House of Cards – Culisele Puterii (2013) Serial TV – Sezonul 02

Serialul este concentrat pe acțiunile unui agent al Serviciului Secretidealist, care se află în mijlocul unei crize internaționale în prima sa zi la locul de muncă.
În căutarea adevărului, el va trebui să traverseze liniile morale și juridice, pendulând în cercurile cele mai înalte ale puterii și corupție

scrin
Рейтинг:5.0
Crisis (2013) Serial TV – Sezonul 01

Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinţii ei au murit intr-un accident de mașină. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi. Anul şcolar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezenţa unui nou elev, tânăr, misterios şi carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească şi nici să-şi facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu ştie Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-şi ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, faţă de Stefan, îşi continuă viaţa de vampir, rănind oameni şi încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalităţi atroce între cei doi fraţi. Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de cărţi publicate în 1991.

scrin
Рейтинг:5.0
The Vampire Diaries – Jurnalele vampirilor (2009) Serial TV – Sezonul 05 – continuare

The 100 (2014) Serial TV – Sezonul 01

În urmă cu nouăzeci și șapte ani, Armageddonul nuclear a decimat planetaPământ, și a distrus civilizația. Singurii supraviețuitori au fost 400 de locuitori din 12 stații spațiale orbitale internaționale, care au fost salvați la timp. Trei generații s-au născut în spațiu, supraviețuitorii acum au ajuns la numărul 4000, și resursele sunt aproape terminate fiind raționalizate – cele 12 stații de acum sunt legate împreună cu scopul de a menține în viață supraviețuitorii. Măsuri draconice, inclusiv pedeapsa capitală și controlul populației sunt la ordinea zilei, și liderii Arca ia măsuri nemiloase pentru a asigura viitorul lor, inclusiv exilând în secret un grup de 100 de deținuți minori la suprafața Pământului pentru a testa dacă este locuibil. Pentru prima dată în aproape un secol, oamenii s-au întors pe planeta Pământ.
Seria se bazează pe o carte cu același nume, prima dintr-o serie de Kass Morgan, și transpusă pe ecrane de către regizorul Jason Rothenberg.

scrin
Рейтинг:5.0
The 100 (2014) Serial TV – Sezonul 01
1-10 11-20 21-28
Try it YourselfCreaţi un website gratuit prin uCoz