Acasă » Fişiere » Istorie

Intrări în categorie: 40
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 4 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Haejeok: Badaro Gan Sanjeok - Pirates: Bandits Going to the Sea este un film 2014 Sud Coreean de aventura scris de Seong-il Cheon in regia lui Seok-hoon Lee. In vremea dinastiei lui Joseon, o balena inghite Sigiliul Statal al Imparatului adus imparatului de catre un emisar al Chinei. Este pusa la bataie o mare recompensa celui care reuseste sa aduca inapoi sigiliul. Banditii montani condusi de Jang Sa-jung ies pe mare pentru a vana balena. In curand se vor confrunta cu Yeo-wol, un capitan femeie a unor pirati, iar o aventura se dezlantuie..www.filmenet.ucoz.com

scrin
Рейтинг:2.8
The Pirates (2014) Online Subtitrat

Bazat pe o poveste adevarata a Războiului Civil American, care a culminat în bătălia de la New Market, mai 1864. Un grup de cadeți adolescente protejate de război la Institutul Militar Virginia trebuie să se confrunte cu ororile unei lumi adult atunci când sunt chemate să apere Valea Shenandoah. Lăsând în urmă tinerețea lor, aceste cadeți trebuie să decidă ce se lupta pentru. Urmatorii actori joaca in filmul online: Lauren Holly, Jason Isaacs, Nolan Gould. Scriitori: Thomas Farrell, Thomas Farrell Vezi filmul online Field of Lost Shoes 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate Hd..www.filmenet.ucoz.com

scrin
Рейтинг:5.0
FIELD OF LOST SHOES 2014 ONLINE SUBTITRAT.

Drama istorică redă primele zile ale Războiului Civil, înainte de bătălia de la Gettysburg, prin experienţele a trei bărbaţi. Colonelul Joshua Lawrence Chamberlain (Jeff Daniels) a lăsat în urmă o viaţă liniştită şi o carieră de profesor universitar pentru a deveni una din cele mai mari minţi militare. Generalul Thomas “Stonewall” Jackson (Stephen Lang) era şi el, la fel ca Chamberlain, un om foarte religios, care a servit în apărarea Confederaţiei, iar generalul Robert E. Lee, care a condus Armata Confederaţiei a fost forţat să aleagă între loialitatea faţă de Statele Unite şi dragostea pentru statele din Sud, unde s-a născut. Cei trei trec împreună prin tragediile şi momentele de glorie ale războiului, în timp ce femeile din vieţile lor, Fanny Chamberlain (Mira Sorvino) şi Anna Jackson (Kali Rocha) îi aşteaptă acasă…

 
scrin
Рейтинг:5.0
Gods and Generals – Zei şi Generali (2003) – filme online

âştigătorul premiului Oscar (pentru rolul din The Pianist), Adrien Brody joacă în thriller-ul psihologic The Jacket rolul unui veteran al Războiului din Golf care se trezeşte prins într-un scenariu de groază.

Împuşcat în cap pe frontul din Irak, Jack Starks (Brody) se întoarce acasă, dar aici este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Încă traumatizat de experienţa din război, Jack este achitat, fiind declarat nebun şi internat într-o instituţie pentru criminali dereglaţi psihic. Ajuns acolo, el este drogat de iresponsabilul doctor Becker (Kris Kristofferson) şi închis în fiecare noapte într-un sertar asemănător unui sicriu. În acest sertar, chinuit de flashback-uri teribile din razboi, Jack ajunge în mod misterios în viitor, unde începe o relaţie delicată cu frumoasa Jackie (Keira Knightley).
Aflând că va muri în patru zile, Jack trebuie să-şi folosească noul dar pentru a descoperi ce s-a întamplat cu el, în speranţa că va reuşi să schimbe cursul istoriei.

scrin
Рейтинг:4.5
The Jacket – Cămaşa de forţă (2005) – filme online

UN EROU VA RĂSĂRI
CE FACEM ÎN VIAŢĂ POATE INTRA ÎN ISTORIE

Au trecut patru decade de când carele de luptă alergau şi săbiile străluceau pe marele ecran în drame epice despre timpurile trecute. Acum regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă. Marele general roman Maximus (Russell Crowe) a condus din nou legiunile spre victorie pe câmpul de luptă. Odată terminat războiul, Maximus se gândeşte să se întoarcă acasă, la soţia şi la fiul său. Cu toate acestea, muribundul împărat Marcus Aurelius (Richard Harris) mai are încă o sarcină pentru general: să-i transmită puterea.
Invidios pe Maximus, moştenitorul tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuţia să şi a familie sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav şi este antrenat că gladiator în arenă în care începe să-i crească faima. Acum, vine la Roma cu intenţia de a răzbuna uciderea soţiei şi a fiului său ucigându-l la rândul său pe noul împăratul Commodus. Maximus a învăţat că singura putere mai mare decât cea a regelui este voinţa poporului, şi ştie că se poate revanşa doar dacă ajunge cel mai mare erou al imperiului.

scrin
Рейтинг:0.0
Gladiator – Gladiatorul

În timpul celui de-al doilea Război Mondial, armata americană demarează un proiect special, care urmăreşte integrarea piloţilor afro-americani în rândul celor care luptă cu adevărat pe front. Numiţi Tuskegee Airmen, după numele bazei aeriene în care se antrenează, piloţii de culoare se bucură de un tratament “special”. Ei sunt hăituiţi permanent de către colegii lor până reusesc să se impuna prin actele lor de vitejie. Nici cele mai acide critici sau ironii nu îi fac să renunţe, ei sunt hotărâţi să demonstreze că pot fi la fel de buni. Filmul excelează prin scenele bine realizate, în care piloţii transformă avioanele de luptă în mici jucării. Filmul a fost remarcat de critici, caruia i-au acordat 5 premii Emmy.

 
scrin
Рейтинг:0.0
The Tuskegee Airmen – Piloţi de vânătoare – filme online

Irlanda, 1920. Damien şi Teddy sunt fraţi. În timp ce Teddy este liderul unui detaşament de gherilă care luptă pentru independenţa patriei-mamă, Damien, student la Universitatea de Medicină, ar prefera să îşi termine pregătirea la spitalul din Londra, unde şi-a găsit un post.
Întâmplător însă, el este martorul unor atrocităţi comise de cumplitele trupe “Black and Tans”, fapt ce-l determină în final să se alăture grupării de rezistenţă condus de Teddy.
Cei doi fraţi luptă umăr la umăr, până în momentul semnării unui armistiţiu. Însă pacea este de scurtă durată, iar când Anglia impune un tratat considerat incorect de către o parte a populaţiei, războiul reîncepe asmuţind de această dată irlandezi contra irlandezi, fraţi contra fraţi, pe Teddy contra lui Damien…

scrin
Рейтинг:5.0
The Wind That Shakes the Barley – Mângâierea vântului (2006) – filme online

Regele Scorpion 1 - The Scorpion King (2002) - Filme Online cu: Dwayne Johnson.În urma cu 5000 de ani, un razboinic extrem de aprig pe nume Memnon credea ca îi este predestinat sa conduca popoarele împrastiate în întregul desert. Cu o armata de barbari cruzi, el cutreiera muntii si câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i macelarea. Lovea cu o precizie nemiloasa, care îi înfricosa pe cei ce i se opuneau deoarece strategiile lui Memnon erau puse la punct de un profet care îl sfatuia când, unde si cum sa atace. Niciodata nu a pierdut vreo batalie.

scrin
Рейтинг:5.0
REGELE SCORPION 1 (2002) – FILME ONLINE 2014

Povestea filmului este inspirată din nuvela omonimă a lui Heinrich von Kleist din 1811, o lucrare suprinzător de modernă pentru momentul respectiv, având ca temă omul în căutarea dreptăţii (la rândul ei, nuvela romanţează un caz real din Germania secolului XVI, cel al unui respectat negustor devenit haiduc în urma unui abuz).


   scrin
   Рейтинг:5.0
   Michael Kohlhaas (2013) – filme online

   Vikings, serial TV produs de History Channel, prezintă viaţa marelui războinic viking Ragnar Lodbrok. Acţiunea are loc în perioada medievală, atunci când vikingii descoperă noi tărâmuri precum Anglia şi Franța. De aici şi până la jefuirea lor de către ‘păgânii blonzi’ nu mai este decât un pas. În primul sezon trufaşul luptător Ragnar preia frâiele puterii şi organizează raiduri pe o regiune din Anglia al cărei rege va încerca cu orice preţ să-l oprească. Oare cine vor ieşi învingători? Anglia divizată, dar civilizată sau luptătorii fioroşi vikingi ce aveau ca scop îmbogăţirea personală?


   scrin
   Рейтинг:5.0
   Vikings (2013) Serial TV – Sezonul 02
   1-10 11-20 21-30 31-40
   Try it YourselfCreaţi un website gratuit prin uCoz